Helgen

Igår åkte jag hem till Freja i Skånes Fagerhult, fast först mötte jag henne i Helsingborg .
Väl hos henne gjorde vi kycklingtacos , riktigt mumsigt faktiskt , har aldrig ätit det innan .. Sen kom vi på att vi ville gör kladdkaka .. så vi hittade fram ett recept som verkade megasmarrigt ... men jaha , tyvärr visade det sig att det inte fanns några ägg hemma så vi fick leta upp ett kladdkakerecept utan ägg .. Och tillslut hittade vi ett .. Sen gjorde vi en annan upptäckt , att det inte fanns någon kakao heller för den hade Frejas syster tagit med sig till en kompis ... Så vi fick vackert göra kladdkakan med oboy istället . Sen experimenterade vi lite , la till lite fler ingredienser bla. kaffe . Smeten blev god , smakade unjefär som glasyren på kärleksmums. Det stod att kakan skulle vara inne 20 min i ugnen , jag tror vår stod inne i 1 timme . Sen gjorde vi vit och rosa glasyr och hällde över allt sammans .. Smakade ..... okej, jag har ju käkat godare :)

Och idag så har jag träffat Frejas morbror + fru och mormor + man :P
Värsta status .. Det bjöds på våfflor och vår konstiga kladdkaka . Sen blev det film (Sleepy Hollow) innan mat , beståendes av hemmagjorda köttbullar, potatis och brunsås . MUMS säger jag bara !
Efter maten åkte vi till Knäred i Halland , hem till morbror Johnny för att investera lite . Sen bar det av till Örkelljunga där vi tog bussen hem .

Nu ska jag strax sova . Sen väntar en jobbig men förhoppningsvis rolig vecka på Sjöbloms blomsterhandel i Lund :)

Nattinatti !

Kommentarer



Ditt namn eller a.k.a tack :
Spara för framtida bruk ?

E-postadress :

Bloggadress :

Vad var det du ville säga ?

Trackback
RSS 2.0