Mitt horoskop .

Tvillingarna 21 maj till 21 juni

Du är lite ombytlig även i kärlek, och helst ska du inte binda dig alltför tidigt.
Ofta är du flirtig och ser erotik som en trevlig och lättsam lek, något som till exempel OXEN reagerar ytterst negativt på - ni passar inte alls ihop. VÄDUREN är däremot en ypperlig partner för dig och detsamma gäller VÅGEN. Vågen och du har samma luftiga temperament och samma intresse för människor. Ni trivs i varandras närhet. Med en annan TVILLING blir det lite hispigt rent ut sagt, ni fladdrar omkring båda två och får inget stöd av varandra. KRÄFTAN kan möjligen förankra dig känslomässigt, men i längden känner du dig låst av Kräftans omsorger och starka bindning till hemmet och familjen. Roligt och festligt har du det med LEJONET. Ni två kan skoja om allt och vet båda hur ni ska spela ut er stora charm - ni kan rädda vilken trist tillställning som helst och ert hem blir alltid fyllt med gäster. Den verkliga passionen får du ofta leta länge efter. Ofta tror du att du hittat den med JUNGFRUN eller FISKARNA, men det blir alldeles för intensivt och ni går varandra på nerverna. Ni måste ha gott om utrymme om ni ska leva ihop. Men i synnerhet Fiskarna fascinerar dig. Ni dras båda till det ouppnåeliga, och ofta blir det den sortens hopplösa förhållande där man går och trånar i åratal och sedan, när det äntligen blir något, vill man inte ha varandra. SKORPIONEN är du direkt rädd för, så där lär det inte uppstå så mycket romantik, men en SKYTT går däremot utmärkt. Ni har samma intressen, är båda ständigt unga i sinnet och ska gärna resa mycket tillsammans. STENBOCKEN är också bra för dig, men det har du dessvärre svårt att inse. Du tycker att den ambitiösa Stenbocken är tråkig, men om du öppnar dig för deras inre kvaliteter så finns utsikter till ett mycket lyckligt förhållande. VATTUMANNEN slutligen har du en stark intellektuell gemenskap med och ni trivs bra ihop. Om ni ger varandra mycket frihet så kan ni ha ett av de allra bästa förhållanden man kan tänka sig, präglat av ömsesidig förståelse och respekt.

Dina bästa sidor
Tvillingen är charmig, humoristisk och lättsam. Du är bra på att uttrycka dig och i regel väldigt allmänbildad. Mångsidigheten och flexibiliteten innebär att du kan ha många bollar i luften samtidigt och njuta av det. Du är ung i sinnet oavsett din biologiska ålder och tycker alltid det är intressant att lära dig något nytt. Din snabba associationsförmåga och allmänna klipskhet är resurser som du alltid har tillgång till. Dessutom är du sällskaplig och väldigt tillmötesgående mot människor även om du inte känner dem. Är stämningen trycks så lättar du upp den med ett skämt.

Dina sämsta sidor
Du är flyktig, ytlig och opålitlig. Eftersom du vill göra så mycket får du svårt att leva upp till dina löften och föresatser. Ofta är du stirrig och splittrad och klarar inte av ansvar. Dessutom kan du vara en flirtig hjärtekrossare som charmar alla och envar. Du vet inte själv vem du är och vill inte heller att någon annan ska forska i det. Otåligheten kan också ligga dig i fatet. Du blir spänd och uppskruvad om det inte händer något hela tiden. Dessutom finns det Tvillingar som är intellektuella snobbar och föraktar människor som inte är lika blixtrande analytiska som de själva.

Kommentarer
Hilma

Intressant läsning. Visst av vi fantastiska...

2009-04-08 @ 11:18:46
C

Ojdå det där lät ju inte så positivt för min / vår del iaf... :S

2009-04-09 @ 02:15:12



Ditt namn eller a.k.a tack :
Spara för framtida bruk ?

E-postadress :

Bloggadress :

Vad var det du ville säga ?

Trackback
RSS 2.0