Valborg .

Ja herrejisses vilket valborg det blev .
Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt .

Nåja , började med att Frejis kom hit vid fyra, halv fem tiden . Skulle kolla på Mirrors tänkte vi , dock fuckade hennes skiva så vi sket i det . Jag sprang runt halvnaken , Freja camade med Kim och vi flummade helt allmänt . Tog en hel evighet innan jag bestämde vad jag skulle ha på mig med ! Alltid samma problem . Det är ett helvete att vara tjej alltså ...

Nåväl , när alla äntligen kommit var det bara att pallra sig till Tivoliparken och hoppas på att det skulle finnas platser kvar . Och minsann , favorit i repris . Det blev korvgrillning i samma "hus" på lekplatsen som förra året , det gillar vi ! Full fräs på engångsgrillen , farligt nära taket ett par gånger . Tur att det var bra ventilation . Sockervadd och bajskuk i taket med , jaså mhm ?! I princip alla var hungriga som vargar . GrillmästarN Freja ordnade det så jag fick två korvar som var kalla i mitten , mums på det ... Verkligen ... Vi hade smärre problem med ketchupen med . Livsfarlig sak , ingen kontroll på sprutet . Trycka ... kommer inget ... trycka mer ... kommer inget ... trycka ännu mer ... kommer inget ... trycka lite till ... woooooops , ketchup överallt !

Blev lite lekande på linbanan innan vi slutligen drog oss hemåt . Hade träffat Jonte i parken , så han å hans ligistgäng följde med hem . Eller rättare sagt , de fick gå medans vi andra snälla människor åkte med Kimsan . 8 pers i bilen , mysigt !

Sjukt skönt att komma in i värmen alltså . Var bara att hiva in spriten i kylen och starta Spotify and let the party begin ! Mina gamla Cd-skivor hittades fram så det spelades Smen's baglomma och liknande i vardagsrummet , medans det i mitt rum spelades lite mer åt pop/techno hållet . Sjukt praktiskt med två "dansgolv" .

Efter ett kort tag skulle ligistgänget dra , vår mysfest var inget för dem . Upptäckte när de stuckit att det fattades sprit i kylen . Och ja , sprit får inte vingar . Bara de som dricker den . Svårt att fatta vilka som tog den . Jag och Snuffe fick oss en utskällning samtidigt som vi skällde på dem . Måste sett rätt roligt ut ändå . Fast nån sprit fick vi inte tillbaks iaf . Kom och gick lite annat folk under kvällen . Ingen som stannade mycket längre än 20 min iaf . Fast , deras förlust .

Bortsett från händelserna med stulen sprit och försvunnen mobil ( som vi sen hittade ) så hade jag en väldigt rolig kväll . Det breakdansades och spelades luftgura . Jag fick även känna på hur det är att vara golvmopp . Jag har fortfarande ont i mina armar , damn dig Johan ! Många fick även utlopp för sin sexuella frustration , som vanligt . Går verkligen inte att ha en enda fest utan att sex är inblandat på nått sätt . Kommer komma upp en del godbitar på Bilddagboken nu iaf . OBS : Känsliga tittare varnas !

Detta var nog kvällen/natten i sin helhet . Inte allt för detaljerat , men jag har nog tagit med mycket av det bästa . Jag måste nog säga ändå att denna kvällen toppade förra årets Valborg , faktiskt ! Me like !

Kommentarer
Frejis

Hur fancy va inte den kvällen? Hittade min inre paparazzi och jag lyckades fan asbra!

2009-05-04 @ 07:34:46



Ditt namn eller a.k.a tack :
Spara för framtida bruk ?

E-postadress :

Bloggadress :

Vad var det du ville säga ?

Trackback
RSS 2.0