Saker och Ting !

Lördag idag då ja . Klockan ringde 06.25 , det var bara till att pallra sig upp och ha koll på läget innan jag drog vidare till Norr och Saker & Ting-marknaden . Där stod vi och frös i ca 5 timmar innan vi gav upp . Fick inte så mkt sålt tyvärr , eller jo om man räknar med det som Simonas pappa och min pappa köpte så :P Men annars var det nog bara till att täcka kostnaden för platsen på marknaden . Hoppas på bättre tur nästa helg , när det är julmarknad på torget som gäller . Jag köpte faktiskt ett par hemmastickade strumpor på marknaden , 40 kr fick jag ge men det var de värt . Skitsnygga ! Ska lägga in lite bilder senare ikväll tänkte jag .

I övrigt så har pappsen varit här på kvällsmat och lite skitsnack ikväll innan han för bara en liten stund sedan drog vidare mot dans i Valje . Som vi inte alls var sugna att följa med på ;) Så vi ska bara sitta hemma och mysa , kanske kolla på någon film . Håller på med en julklapp till mamsen också , riktigt skoj och snyggt blir det . Kul att få ge bort hemmagjorda saker och jag tror det uppskattas mkt också .

Nä nu ska jag gå och ta mig ett glas julmust !
Tjingeling på er .

 Tidigt upp imorgon .

Jahapp , jag hade tänkt blogga ordentligt idag men så blr inte fallet . Jag måste nämligen gå och lägga mig nu eftersom jag ska gå upp kl 6 imorgonbitti för att hinna till körskolan kl 7 . Sen åker jag vidare mot Lund och kommer hem igen runt 20 imorgonkväll .. Heja på ! Blir att sova en massa eftersom jag ska upp tidigt på lördag med , i o med Saker och Ting .

Så ja , godnatt på er ! Dröm söta drömmar .

 Skolkatalog

Wooohoo , idag kom Lisa och lämnade den efterlängtade skolkatalogen , tack raring ! Så nu kommer det bli att gå igenom klass för klass , specielt 3orna :D

Och här har vi då jag och min absolut bästaste klass :


HV3 Klassfoto

Snyggast eller hur ? :P
Love ya guys <3

 Tisdag .

Å fy fan vad denna dagen har varit lång !! Trött som ett as när det var dags att gå upp , segar mig till jobbet . Där är det fullt hus , big boss är ju tillbaks å jävlar vad hon kör med en .. Är så avis på Lisa , de är ju skitsnälla i hennes butik ! Var ju där å hälsade på igår , dock var inte Lisa där men fick mig en trevlig pratstund med hennes boss :) Idag var vi 5 st i butiken fram till 1 , sen blev vi bara 4 . Fy fan säger jag bara, det var ju rätt rörigt . Men men , får stå ut . Snart har ju halva denna veckan gått , sen är det bara 2 veckor kvar .

I helgen blir det att sälja på Saker å Ting , men tydligen har Freja en del problem med våra pinnljustakar , så vi får nog skita i dem tyvärr :S Men men , hoppas vi får lite sålt iaf . Blir en tidig morgon så på söndag ska jag inte göra ett skit hoppas jag . 

Nej nu blir det House , sen ska jag nana .
c Ya !

 Hemma helt alena .

Nu är jag i hässleholm igen efter en helg hemma hos mor . Kan ju ta tåget 40 min senare om jag är här , så det är skönt . Dock är jag ensam här , Claudio kommer ju inte förrän på måndag . Usch , lite konstigt är det faktiskt att han inte är här . Men jag klarar mig nog . Har precis tagit mig en öl och gjort lite negerbollar , är inte ett dugg trött men jag borde ju sova snart . Imorgon är The Big boss tillbaks på praktiken , så vi får väl se om jag kommer trivas lika bra . Det kommer tydligen en till praktikant , från Vilan . Det ska bli lite spännande faktiskt . Kommer väl bli en del mer jobb i o med första advent , eller så blir det tvärt om eftersom vi blir en person till . Vi får väl se .

Sen återstår ju frågan , jobba eller festa helgen den 12-14 ?
Jag behöver pengarna , men jag vill ju festa och så har vi ju egentligen bestämt festen med . Gah !

Ahja , nu ska jag ta en ny öl och sitta och tycka lite synd om mig själv .
Hejsvejs !

 SRF !

Läste inatt att Dream Theater är klara för Sweden Rock .
Gaaaah , jag vill dit och se dem !!!
Snälla , ge mig pengar så jag kan köpa en biljett !

 Helg !

One week down, 3 to go .
Så jävla skönt med helg nu, helt slut är jag. Riktigt härligt att kunna sova lite längre om mornarna . Men, jag trivs ju iaf i lund så det gör ju praktiken lite enklare iaf :)
Idag (lördag) åkte jag och mamma till IKEA , jag körde ! Vi köpte bla. byrå till alex och kontorsstol till mig och sen en massa smått såklart :) Sen blev det en tripp till ÖB där vi hittade en matta till mig som jag nu har under skrivbordet och stolen så att det inte ska bli en massa märken i golvet. Väl hemma så blev det lättlagad kvällsmat bestående av potatissallad och rostbiff , detta intogs framför TV'n till filmen Max Payne . Helt ok film faktiskt . Kollade även på Besatt som gick på 6an kl. 21, den var inte lika bra dock . Och igår , när jag kommit hem till kära k-town så mötte mamma mig och vi hyrde film . 27 dresses fick det bli och till det såklart en liten påse godis :P Alltså 3 filmer hittills denna helg !
Imorgon blir det nog väldigt slappt . Jag hade tänkt städa lite på mitt rum och även börja så smått med julklappsinslagning och kanske julkort med. Sen ska jag rota igenom garderoben för att se om jag kan hitta allt mitt julpynt , önska mig lycka till för det kan behövas ;) Efter kvällsmat och sådant så åker jag till Hässleholm igen där jag kommer spendera natten ensam efterom mi corazon är i Sthlm tills måndag kväll . Men det ska nog gå bra .

Nu ska jag gå och lägga mig .
Nattinatti people , hearts !

 Torsdag

Idag fick jag sluta 30 min tidigare , SKÖNT ! Okej , kanske inte så mkt men jag fick iaf komma hem mkt tidigare . När jag kom hem så gick mitt "vanliga" tåg från lund så .
Lisa kom å hälsade på en sväng , mkt trevligt ! Jag får gå å hälsa på henne med någon dag sen , om jag hittar dit . Och se om det är den affären jag tror det är , dock så verkar det inte vara så ;) Lunch måste det ju också bli nån dag .

Ikväll ska jag packa lite , ska ju hem över helgen . Blir att ta hem en del julklappar iaf , sen får jag ta hit lite mer kläder . Hoppas det blir IKEA på lördag, hade varit kul !

Fick precis se världens sötaste unge i cam . Claudios systerson närmare bestämt .
Sötaste ungen ever , Dante !
Lilla Dante :) Eller ja , han är ju inte så liten längre men ack så söt ! Han kommer bli ett riktigt charmtroll om några år , det kan jag lova er ! Och hårdrockare ska han ju klart bli . Iaf enligt Claudio ;)

Nej nu blir det TV'n och lite gitarrspelande från mi corazons sida . Mys !

Tjingeling !

 Onsdag .

Guuuuuuud vad trött jag är !
Snacka om att man inte har nått liv utanför jobbet nu under dessa veckorna . Kommer hem , (handlar ibland), äter, duschar, kollar tv 1 timme , somnar som en stock . Sen upp igen 6.50 . Men men , det är väl bara till att vänja sig .
Hade varit lättare om man slapp jobba å pengarna kom ändå ;)
Nej men arbetslös är inget jag tänker satsa på , dock kan jag tänka mig att jobba deltid bara . Iaf ett tag .

Har iaf mkt att göra på jobbet , så det är ju bara bra . Packat upp skitfina krukor både igår och idag , vill bara handla ! Synd bara att de är så dyra :S Finns en massa som man bara vill ha !

Gick en runda på stan också, skulle kolla julklappar men hittade nada . Snacka om att jag har idétorka . Allt jag hittar är typ dubbelt över min budget :S Men får iaf vänta med att köpa nått allt tills studiebidraget kommit in, har endast 200 pix för tillfället :P Men i helgen ska jag faktiskt slå in de julklappar jag och Claudio köpte i fredags. Är även sugen på att göra lite julkort :) Me <3 pyssel !

Nej nu blir det lite nintendospelande innan läggdags .
Nattinatti !

 Sjöbloms

Mhm första dagen på praktiken idag .  Härlig dag , gått fort . Har haft å göra hela dagen .  Och folket där är ju jätterara!  Jag ser fram emot 4 veckor där faktiskt ! Och nu ska jag börja lära mig hitta i Lund också ! Lyckades gå lite halvt vilse innan på lunchen , eller jag hade iaf ingen aning om var jag var ett tag men Lunds centrum är ju inte så stort , så jag hittade ganska snabbt rätt igen :) Hittade två affärer som jag ville kollat i i fredags , men så visste jag inte alls var de låg . Men nu vet jag :P Imorgon blir det full fart igen , så jag ska strax gå å lägga mig .

Nattinatti !


 Helgen

Igår åkte jag hem till Freja i Skånes Fagerhult, fast först mötte jag henne i Helsingborg .
Väl hos henne gjorde vi kycklingtacos , riktigt mumsigt faktiskt , har aldrig ätit det innan .. Sen kom vi på att vi ville gör kladdkaka .. så vi hittade fram ett recept som verkade megasmarrigt ... men jaha , tyvärr visade det sig att det inte fanns några ägg hemma så vi fick leta upp ett kladdkakerecept utan ägg .. Och tillslut hittade vi ett .. Sen gjorde vi en annan upptäckt , att det inte fanns någon kakao heller för den hade Frejas syster tagit med sig till en kompis ... Så vi fick vackert göra kladdkakan med oboy istället . Sen experimenterade vi lite , la till lite fler ingredienser bla. kaffe . Smeten blev god , smakade unjefär som glasyren på kärleksmums. Det stod att kakan skulle vara inne 20 min i ugnen , jag tror vår stod inne i 1 timme . Sen gjorde vi vit och rosa glasyr och hällde över allt sammans .. Smakade ..... okej, jag har ju käkat godare :)

Och idag så har jag träffat Frejas morbror + fru och mormor + man :P
Värsta status .. Det bjöds på våfflor och vår konstiga kladdkaka . Sen blev det film (Sleepy Hollow) innan mat , beståendes av hemmagjorda köttbullar, potatis och brunsås . MUMS säger jag bara !
Efter maten åkte vi till Knäred i Halland , hem till morbror Johnny för att investera lite . Sen bar det av till Örkelljunga där vi tog bussen hem .

Nu ska jag strax sova . Sen väntar en jobbig men förhoppningsvis rolig vecka på Sjöbloms blomsterhandel i Lund :)

Nattinatti !

 Shopping i Lund

Dagen började 7.30 . Jag gick upp och ... eller fan skit i det .
Iaf så har vi fixat en del med ljusstakarna idag, gjort klart en del men har tyvärr fortfarande kvar att göra . Men det får vi fixa senare . Kan ju alltid sitta och pyssla med det när vi är på Saker & Ting :)

Sen åkte jag och Claudio till Lund för att ta en shoppingtur. Hur mysigt som helst , Lund är ju verkligen en supermysig stad . Längtar efter att gå runt där under julskyltningen :) Iaf så blev det några julklappar inhandlade, vilket är skönt . Sen köpte jag en del från Panduro också som kommer användas till julklappsinslagningen .. Alltså jag bara ÄLSKAR Panduro , hade jag haft pengar till det så hade jag köpt upp hela affären! En liten dröm jag har är att faktiskt jobba i en sån pysselaffär, det hade verkligen varit helt underbart ! Alla som ska få julklappar av mig i år kan vänta sig en välarbetad inslagning ;)

Nu ska jag äta negerbollar och tvinga corazon att sätta igång Ducktales <3 .

Tjingeling

 Recept och design

Okej det blev inget spelande innan.
Började så smått på min receptsamling istället. Tänkte skriva ner några recept från mammas samling som jag bara måste ha sen när jag flyttar hemifrån. Ska göra en fin pärm till dem också, så småningom :)

Sen blev det lite Photoshop . Har gjort en ny bakgrund med lite vintertema. Dock vet jag inte om den kommer användas, och om den nu ska det så kommer jag inte byta förrän i december. Kommer bli ny header och färg i samma veva då.

Imorgon är jag ledig, eller det är iaf ingen skola . Dock ska jag hem till Frejis och fixa lite med våra ljusstakar . Hoppas vi får mycket gjort. Vi vill ju ha mycket att sälja sen. Ståltrådshjärtanen verkar vara populära, kanske blir att vi fortsätter sälja dem sen också, med lite ny design och sånt mys.

Efter fixandet kanske det blir shopping med mi corazon . Inget bestämt än men det hade ju varit mysigt att åka till Lund eller Malmö en sväng, kanske fixa en del julklappar. Plus att jag vill till Lagerhaus. Min absoluta favorit affär <3

Nu blir det tv, kanske nått att tugga på och sen ska jag sussa sååå sött .

Take care !

PS: Grattis Snuffe, älskade vän, till körkortet !!!

 Finally free .

Hemma från skolan precis , haft 2,5 timmes data och svenskaprov .
Provet gick väl sådär, orkade inte anstränga mig spec mkt men iaf tillräckligt för att bli godkänd. På datan skulle vi bli klara med vår julhemsida . Det blev vi inte, men min gruppkompanjon ska sätta ihop den hemma . Bra fördelning , jag har gjort alla bilder i Photoshop sen sätter han ihop dem med css, html och dreamweaver . Jävla tur , för jag har fortfarande inte förstått mig på mer än det mest grundläggande i webbdesign .
Men det var ju lite därför som jag fixade denna bloggen :)
Kanske blir det till att pilla lite ytterligare med den idag , göra någon ny design eller så . Får se . Jag ska iaf passa på och spela lite The Sims 2 nu medans jag är hemma och har tid till det . Eller så skriver jag julkort :P *hihi*

Peace out

 Light Confusion , Produkter

Jag kände för att visa er lite vad vi sysslar med i företaget .
Bilderna är lite halvdåliga och vissa produkter är bara
halvfärdiga men ni få iaf en hum om hur det ska se ut :)

Advent   Advent
 


Ja så ser det alltså ut änsålänge .
Vi kommer sälja både på beställning och på marknader .
Försäljning kommer ske på Saker & Ting-marknaden
i Kristianstad den 29 november
.


 *suck*

Blää vad gnällig jag är nuförtiden . Orkar ingenting , trött på allt , vill bara bosätta mig i min säng . Börjar känna press inför  praktiken ; jag kan ju ingenting ! Stort svenska prov i slutet av veckan också ...Sen måste man ju ta itu med julklapparna , och jobbar man 8.45 - 18.15 så hinns det knappt med att handla . Klart , lunchen går kanske , och lördagar med . Men pressen kommer ändå kännas . Jag antar att det är bara till att vänja sig , kommer ju antagligen jobba under dessa tider 
sen efter studenten . Ja juste , efter studenten . Vad händer då ? Var ska jag jobba ? Ska jag flytta ?Antar att jag har mig själv att skylla , har ju inte letat jobb spec seriöst , inte ens under sommaren . Jag ville vara ledig istället . Dumma mig . Jag orkar inte ha ett liv just nu . Någon som vill dela ett ide med mig ?
 

 Nattinatti

Mhm dags att lägga sig nu , tidig skola imorgon .
Efter skolan blir det lite Light Confusion , hoppas det blir nått gjort . Vi behöver det .
I övrigt får jag nog ta mig i kragen och plugga, svenskaprov torsdag och fredag.
Tyvärr är det inget prov man kan klara bara genom att vara med på lektionerna :S
Bläää på det .

Men iaf ;

Sussa sött och dröm ljuva drömmar

 Ålagille

Igår var det ålagille hemma hos papsen.
Riktigt trevligt måste jag säga !
Ål är ju inte min absoluta favorit så det är tur att det finns köttbullar istället :P
Blev en del öl och annan sprit. Pappa bjöd mig på en "suicide" sjuukt gott faktiskt .. blev nog en 3 st sådana ;)
Det blev en härlig stämning efter några öl och det drogs lite skämt , mestadels icke rumsrena :D  Och jag kan ju inte påstå att jag var speciellt nykter, snarare så att man var lite rund under fötterna där på sena kvällningen .
Det var en riktig toppenkväll !
Och jag har världens bästa pappa <3

 3:3 för fan !


Min mohawk ,
försökte först få den att stå rakt upp men vi kom fram till att den hade lagt sig efter ett tag så det fick bli en lägre version . Dock är det en jävla massa spray i ändå :)


Och här är Freja och jag i våra skruder .
Snygga nått så in i bomben !



 3:3 !

Dags för 3:3 ikväll , fett pepp !
Kommer bli mohawk ikväll , så jag måste börja fixa tidigt. Annars går det aldrig :P
WOOOHOO ! PAARTY !

 Webdesign

Okej, idag är en jobbig dag.
Sjukt ont i käften, vet inte vad jag ska ta mig till. Har inte ork till något, blir helt deprimerad och utmattad av smärtan ..
Inga piller hjälper heller :(
Får hoppas att det är bättre imorgon .

Webdesign-lektionen i skolan är inte som jag trodde att den skulle vara.
Nära till tråkig ibland faktiskt.
Men nu har iaf halva tiden gått nästan, bara ett (jävla helvetes) grupparbete att lämna in nästa vecka .
Dock är det kul att pilla med webdesign hemma.
Den största anledningen till att jag har denna bloggen är för att jag vill lära mig mer om html och css.
Skönt att ha en grund att gå efter, så man inte behöver börja om helt från 0.
Någongång i framtiden får man kanske fixa sig en hemsida :P

I övrigt pratade jag med min praktikplats idag.
Mina arbetstider under veckorna 47-50 kommer vara 8.45 till 18.15 .
Oj oj det kommer bli jobbigt första veckan.
Stor skillnad om man jämför med förra praktiken när jag jobbade mellan 10 och 15 :P
Kom gärna och hälsa på , men köp ingenting för då blir jag så in i nordens nervös , hihi ..
Kommer hålla till på Sjöbloms i Lund.

Ta hand om er !

 Tandläkaren igen .

Ja idag åkte den förbannade visdomstanden ut.
Nått av det värsta jag någonsin gjort, usch vad det kändes hemskt!
Men det är skönt nu, även om det fortfarande gör lite ont så är det inte alls samma smärta som innan.
Förhoppningsvis är jag smärtsri imorgon iaf, annars kommer jag bli väääldigt gnällig *tihi*

Nu ska jag sova , nattinatti på er !

 3:3 snart !



Kan ni gissa vad jag ska vara på 3:3-festen på fredag ? :P

Var å shoppade detta på Röda Korset innan idag, 70 riksdaler bara , helt lagom faktiskt ..
Dock kommer de nog få tillbaks sagerna sen , men vill ni ha dem så kan ni ju höra av er *skrattar*

 Tandläkaren

Halva dagen har gått åt till tandläkaren . Hade tid klockan 11 men det visar sig att bussarna går bara från stan så att jag är i Fjälkinge 9.14 eller 11.14. Och hur bra är det på en skala?
Så jag fick följa med mor till Bromölla för att sedan ta bussen därifrån till Fjälkinge. Väl i Bromölla gjorde jag iaf lite nytta, följde med mamma ut och tog kort på 3 av deras kvarter eftersom de saknades bilder på dem till deras hemsida. Sen blev det frukost innan jag tog bussen mot Fjälkinge kl. 10.14. Sen var det bara att vänta den halvtimmen på att få komma in till tandläkaren , under tiden läste jag Kalle Anka :)
När jag väl var inne så kollade de lite allmänt som de bruka, slipade till några tänder och tog sedan en bild på min jobbiga visdomstand. Usch och fy säger jag för dedära sakerna de kör in i munnen när det ska ta foto :S
Iaf så visade det sig att min tand skulle bli lätt att dra ut, så jag fick en tid imorgon kl. 8.40. Så vi får väl hoppas att det går någorlunda smärtfritt..

I övrigt ska jag köra kl. 7 imorgon bitti och efter tandläkaren bär det av till skolan som vanligt .

Peace out !

 Köp

 
Detta är några av de saker jag köpte på Ullared , dock mest glad för dessa tror jag faktiskt.
Badankan är större än en vanlig också btw :)


 Ullared och Kinna i helgen .

Mhm, i fredags bar det av till Ullared och Ge-Kås.
Jag fick köra till Perstorp där vi hämtade upp Kenneth och Sabina, men sen körde Kenneth resten av biten.
Vi kom fram ca halv 11 och det var sjuuukt mycket folk! Fick parkera långt iväg från entrén.
Först kollade vi i affärerna runt om och så åt vi , innan vi gick in. Kö var det också , dock gick det rätt fort att komma in .
Väl inne delade vi på oss, omöjligt att hänga på varandra där inne ju. Jag, Claudio och Sabina tog en vagn medans mamma och Kenneth sprang iväg åt ett annat håll. Å fy fan vilken kaos det var på vissa ställen, speciellt vid schampot och vid julsakerna. Det hände ju inte bara en gång att man fick en fullastad vagn i röven.
Blev spring fram å tillbaka när man kom på saker man missat och efter ett par hektika timmar fick det bli en fikapaus innan vi drog oss mot den näst sista anhalten, godiset, där det blev en del smarrigt :D
Kön i kassan var inte speciellt lång, men  inte så konstigt , där är ju fan 63 kassor !! Galet egentligen .. men rätt bra ifs.
Totalt gick min inhandling på 408:-, vi hade ingenting i vår vagn om man jämför med de som fyller sin vagn till stora berg. Men va fan , vi behövde inte mer så palla handla en massa då :P
Väl ute lastade vi in allt i bilen och sedan var det bara till att vända tillbaka in i affären, eftersom vi skulle möta Claudios föräldrar där inne. Så medans mamma å gänget var påväg hem tog vi en extra runda och hittade lite annat kul, bland annat så köpte jag en stor svart badanka. Denna gången gick det på 120:-.

Sen bar det av till Kinna, som för övrigt ligger utanför Borås typ.
Det blev biljard och öl innan jag äntligen fick sova efter en lång, hektisk dag.

Lördagen bestod av mer shopping, tänkt att jag skulle köpa skor men jag hittade absolut ingenting tyvärr.
Köpte dock en stor, cylinderformad glasvas på Fyndlagret. Claudio köpte ett rött neonrör :P Kinky eller hur ?!
På kvällen åkte vi till Claudios moster med familj. Det var dubbelkalas för Camillo och moster Leo.
Även denna kväll blev det öl och vi kom sent hem igen.

Söndagen gick mest åt till att pilla med datorn, vi la in XP istället för Vista och hade problem med att hitta de rätta drivrutinerna till grafik-, ljud-, och nätverkskortet. Men tillslut fick vi rätt på det iaf.
Vi tog tåget från Borås halv 6, byte i Alvesta där tåget var 30 min sent och tillslut kom vi till Hässleholm tjugo i 9.
Blev dock rätt sent denna kvällen också, men vad gör det. Inga lektioner idag ändå så det blev lång sovmorgon och sen slappt, låg i sängen och kollade på 4 avsnitt av Ducktales *älska*

Imorgon blir det tandläkaren. Lite smått akut eftersom min visdomstang håller på å gnaga hål på min kind.
Inte ett dugg mysigt faktiskt. Levt på tabletter och smärtstillande gel hela helgen.
Får väl se vad de kan göra åt min tand , om de kommer dra ut den eller vad som ska ske.


Take care allihopa !

RSS 2.0